Sådan tilføjes en Google Search Bar til din webside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Google Custom Search (se 'Ressourcer').

2.

Klik på den øverste højre hjørneknap, der siger ' Opret en brugerdefineret søgemaskine. '

3.

Udfyld de nødvendige oplysninger, som Google beder dig om. I slutningen af ​​denne undersøgelse modtager du en HTML-kode, som du skal kopiere og indsætte på din hjemmeside.

4.

Gå til dit websteds oprettelsesside. vil være det firma, du oprettede hjemmesiden med. Populære hjemmesider oprettelsesfirmaer omfatter GoDaddy, Homestead, Blogger og Weebly.

5.

Kopier og indsæt din personlige HTML-kode på din hjemmeside redigering side. Din hjemmeside vil nu have sin helt egen Google-søgefelt.

Tips og advarsler

  • Hvis du er usikker på, hvordan du håndterer HTML-kode, kontakt din hjemmesideudvikler og få deres teknikere til at indsætte koden for dig.
  • At placere en Google-søgelinje på din webside kan gøre din hjemmeside mere professionel til kunder eller købere. Heldigvis har Google gjort det nemt at placere søgefeltet på din hjemmeside, så længe du har evnen til at redigere dine websider. Så længe du er komfortabel med at håndtere HTML, og har ca. 20 minutter til at arbejde med din hjemmeside, kan du tilføje dit helt eget søgeværktøj til dit websted.