Sådan Reset en IP på en Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser. Indtast IP-adressen til din Linksys i tekstfelt. Standard IP-adressen til dine Linksys er 192.168.1.1.

2.

Indtast adgangskoden til din Linksys router-konsol. Standardadgangskoden er 'admin', og intet brugernavn leveres. Dette åbner den største Linksys-konsol.

3.

Klik på linket 'Opsætning' øverst på konsolskærmen. Denne skærm indeholder alle de grundlæggende konfigurationer til dine Linksys, herunder navn, IP-adresse og tidszoneindstillinger.

4.

Indtast en ny IP-adresse i tekstboksen mærket 'Lokal IP Adresse.' Klik på knappen 'Gem indstillinger'. Routeren genstarter. Du kan tjekke de nye indstillinger ved at åbne et nyt webbrowservindue, indtaste den nye IP-adresse i tekstboksen og logge ind i konsollen. Dette bekræfter, at den nulstillede IP-adresseændring har taget virkning.

Din Linksys-router giver en central forbindelse til hver trådløse og hardwired computer på netværket. Hver Linksys-router kræver en IP-adresse, så den kan findes af computere på netværket. Dine computere sender kommunikationspakker på netværket, som sendes til modtageren af ​​routeren. Linksys router-konsollen giver dig en brugervenlig konsol, hvor du kan angive routerens IP-adresse.