Sådan Setup Satellit DSL LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut koaksialkablet fra parabolantenne (dette er installeret af servicetekniker fra satellit-internetudbyderen) til satellitmodtageren.

2. < / p>

Indsæt det første Ethernet-kabel i 'Out' -porten på bagsiden af ​​satellitmodtageren. Tilslut den modsatte ende af kablet til 'Internet' -porten bag på satellit DSL-modemet.

3.

Slut det andet Ethernet-kabel til en af ​​'Out' porte på satellit-DSL-modemet, og tilslut derefter den ledige ende af kablet til 'Internet In' -porten på din computer.

4.

Tænd for computeren, satellitmodtageren og satellit DSL modem. Se på bunden af ​​satellit-DSL-modemet for en fuld HTTP-adresse, der er anført der.

5.

Åbn din internetbrowser og indtast den fulde HTTP-adresse. Tryk på 'Enter', og siden for aktivering af satellit DSL-modem vises. Indtast et brugernavn og en adgangskode, og tjek derefter 'Satellite' som din forbindelsesmetode.

6.

Vælg, om modemet er tilsluttet en trådløs router (det er muligt for at ændre denne indstilling i fremtiden) og klik på Gem. 'Du er nu indstillet til at begynde at bruge din satellit DSL LAN internetforbindelse.

Satellit DSL LAN er en internet-tjeneste, der ligner kabelbaseret internet, kun signalet opnås via en parabol i stedet for et jordbaseret kabel. Forbindelsesprocessen svarer til kabel-internetforbindelsen. Når hardware er sat op, og dit satellitmodem er aktiveret, er du klar til at få adgang til internettet via din satellit DSL LAN service.