Sådan sender du Mac-filer til en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gem din fil i et format, som du forventer at være kompatibelt på en Windows-computer. Mange af de mest almindelige formater er automatisk interoperable. F.eks. Kan filer, der er oprettet med Microsoft Office eller PDF-filer, der er oprettet med Mac OS X's Print til PDF-funktion, åbnes på en hvilken som helst Windows-computer. Hvis modtageren ikke kører Microsoft Office - som er ret sjældne gratis downloads fra Microsoft, vil de tillade dem at læse, men ikke redigere filerne. Hvis du er i tvivl, skal du udskrive dine dokumenter til PDF-filer, hvis de ikke behøver at blive redigeret.

2.

Overfør enkelt filer til en pc ved at vedhæfte dem til en e-mail til modtager. Dette er den enkleste metode til at flytte filer mellem to computere, uanset om de er Mac og PC eller det samme operativsystem. Hvis du sender det til dig selv, kan du bruge to forskellige e-mail-konti, eller blot sende det til din egen konto. Fjern markeringen i indstillingen Mail-konto for at slette meddelelser, når de læses på din Mac, i Mail Preferences u0026 gt; Konti u0026 gt; Avanceret u0026 gt; u0026 ldquo; Fjern kopi fra server efter hentning af en besked, u0026 rdquo; for at sikre, at meddelelsen stadig er tilgængelig, når du tjekker din mail fra pc'en.

3.

Overfør et stort antal filer eller enkeltfiler ved at dele din Macintosh over netværket til pc'en. I Systemindstillinger vælger du 'Deling' u0026 gt; 'Fildeling', og klik derefter på knappen 'Valg'. Kontroller u0026 ldquo; Del filer og mapper ved hjælp af SMB (Windows) u0026 rdquo; boks. Din pc vil så automatisk se din Mac over det lokale netværk.

Apples Macs og Windows-baserede pc'er er stort set interoperable, hvilket gør det muligt at oprette filer på et system og derefter læse eller redigere på den anden. Der er to faktorer at overveje, når du overfører filer fra en Mac til en pc: filtypen af den fil, du bevæger dig, og den metode, hvormed du overfører den.