Hvad er funktionerne i en Layer 2 Ethernet Switch?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En af de mest almindelige enheder, der findes i virksomhedsnetværk, er lag 2-switchen. Disse enheder hjælper med at gøre netværk mere effektive ved at reducere mængden af ​​trafik på et givet netværkskæde. Data overføres på tværs af netværk i grupper af tegn kaldet pakker eller rammer. Afbrydere modtager og videresender disse rammer til den rigtige destination ved hjælp af tre grundlæggende funktioner. Disse tre grundlæggende funktioner i en layer 2-switch gør det forholdsvis nemt at installere og konfigurere, og det afkast, de giver på netværksydelsen, er mere end værd at gøre.

Læringsadresser

Når en ramme ankommer til en switch som del af en dataoverførsel, skifter kontakten i MAC-adressen til kilden til rammen i dets videresendt bord. Dette gøres automatisk af omskifteren og tillader skifteren at videresende rammer til den tilsigtede port i stedet for til alle porte på kontakten. Dette gør i det væsentlige hvert vært eller netværkssegment på en havn sit eget kollisionsdomæne, hvilket væsentligt reducerer den samlede netværkstrafik. Udsendelser og multicaster videresendes til hver port på kontakten.

Videresendelsesrammer

Derudover undersøger en viderestillingsramme en viderestillingstabel for at bestemme, hvilken af ​​dens porte der er knyttet til destinationsadressen. Dette er den eneste port, som rammen vil blive videresendt til. Hvis kontakten er konfigureret som u0026 ldquo; gem og videresend, u0026 rdquo; den vil vente, indtil den modtager hele rammen, inden den sendes til destinationsporten. Hvis kontakten er konfigureret som u0026 ldquo; skæres gennem, u0026 rdquo; det vil straks foretage videresendelsesbeslutningen baseret på rammens headerinformation, som er de første 20 bytes af rammen. Denne mulighed for at videresende rammer letter også 'virtuelle LAN' i kontakter, der understøtter denne funktion. En VLAN er en gruppe af porte, der identificeres til omskifteren som et netværk. Værter eller netværkssegmenter på en VLAN kan kommunikere med hinanden som om de var på samme fysiske netværk, mens deres kommunikation er helt adskilt fra andre kommunikationer på kontakten.

Undgå loops

Nogle gange tilslutter netværksadministratorer omskiftere for at opnå høj tilgængelighed i tilfælde af at en af ​​kontakterne fejler. Dette kan forårsage en netværksløkke, hvor pakken fremsendes frem og tilbage mellem de to kontakter for evigt. En løsning på dette problem er at implementere Spanning Tree Protocol, som deaktiverer stier, som den bestemmer, ville forårsage en omkoblingssløjfe. Dette letter høj funktionalitet, samtidig med at man undgår omkoblingssløjfeproblemet.