Sådan aktiveres en Wireless Network Range Booster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tre nemme trin til at udvide dit trådløse netværk.

1.

Køb en aktiveret trådløs netværksprogrammer, der er kompatibel med din trådløse router. Du kan gøre det ved at kigge på producenten af ​​din nuværende trådløse router på internettet eller ved at ringe til kundeservice.

2.

Tilslut din trådløse netværksprogram booster et sted nær din base trådløs router. Afhængigt af enhedens model må du muligvis flytte antennen fra din base router til rækkevidden. For de fleste trådløse netværksprogrammer er det nok at placere det nær den trådløse base.

3.

Brug din trådløse netværksprogrammer på steder uden for dit hjem, f.eks. Lufthavne og kaffebar 'hot spots'. Selv om det er svært at fastslå, hvor de trådløse trådløse routere er i disse situationer, er internetzoner ofte relativt små, hvilket sikrer signalforbedring ved brug af din trådløse netværksprogrammer, uanset hvor du har plugget den i.

Tips og advarsler

  • En trådløs netværksforstærker vil forbedre dit internet signal, men signalet bliver svagere i enheder, der er tilsluttet det trådløse netværksprogram booster end enheder tilsluttet direkte til den grundlæggende trådløse router. Hvis et signal ikke forbedres, selvom du bruger den trådløse netværksprogrammer, kan du prøve at bruge kabler for at sikre et stærkt signal eller tale med din internetudbyder.
  • Ting som strukturen i et hus eller forstyrrende signaler kan svække signalet fra en trådløs router. Trådløse netværksforstærkere eller udvidere er et godt værktøj til forbedring af kvaliteten af ​​et trådløst signal såvel som dets rækkevidde. Flere virksomheder tilbyder disse enheder, som alle har lignende funktioner og operationer. Det henter signalerne fra hoved- (base) -routeren og afspejler og relæerer dem.