Sådan konfigureres Https SSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen (nederst til venstre på skærmen) og vælg 'Programmer'. Klik på 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Internet Services Manager.' Dette åbner din webhost konsol.

2.

Højreklik på dit website navn i listen og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Directory Security'. Klik i dette vindue på knappen, der er mærket 'Servercertifikat'. Dette åbner et nyt vindue, hvor du konfigurerer SSL-certifikatindstillingerne. Klik på 'Næste' i velkomstvinduet.

3.

Klik på knappen 'Gennemse' for at åbne et nyt vindue. Vælg dit SSL-certifikat på din harddisk. Disse certifikater er normalt givet navnet på hjemmesiden med filtypen 'CER'. Klik på 'OK'.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine egenskaber. Når du får vist sikkerhedsfladen for websteder i egenskaber, ser du nu SSL, der er angivet som en sikkerhedstype.

Din Windows Webserver giver dig mulighed for at installere Secure Sockets Layer (SSL), som krypterer de data, der overføres på internettet. Når du installerer SSL på din server, krypteres dine kunders 'private' oplysninger og beskytter disse oplysninger. Windows Internet Information Services (IIS) serveren har SSL-funktioner, som du installerer i serverkonsollen. Et SSL-certifikat på harddisken giver krypteringstjenesterne for hver hjemmeside.