Sådan konfigureres en Linksys Wireless Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af routeren

1.

Sørg for, at både computeren og routeren er tændt. Sørg for at du allerede har konfigureret routeren via installations-cd'en eller netværksguiden på computeren.

2.

Find portene nummereret 1 til 4 på bagsiden af ​​routeren.

3.

Slut den ene ende af Ethernet-ledningen til en hvilken som helst af de tilgængelige porte.

4.

Slut den anden ende af ledning til din computers Ethernet-port.

Konfiguration af routeren

1.

Åbn en internetbrowser på din computer.

p> 2.

I adressefeltet i browseren skriver du følgende:192.168.1.1

3

Tryk på 'Enter'.

4.

Der åbnes et popup-vindue, der spørger om brugernavn og adgangskode. Brugernavnet er det kaldenavn, du giver din router, også kendt som SSID. Hvis du allerede har oprettet disse i installationsprocessen, skal du indtaste dem i de relevante felter.

5.

Hvis du ikke har oprettet en navn eller kodeord, indtast 'admin' i begge felter.

6.

Det er det! Udforsk de mange faner og undermenuindstillinger. Når du er færdig med at ændre dine indstillinger, skal du klikke på 'Gem ændringer'.

Tips og advarsler

  • Vær ikke bange for at foretage ændringer, du er usikker på ; Du kan altid vende tilbage manuelt eller ved at gendanne til fabriksindstillingen og derefter genindtaste dine oplysninger.
  • Glem ikke at gemme dine indstillinger, og luk browseren, når du er færdig!
  • Deling er omsorgsfuld. Men hvis nogen stjæler dine trådløse signaler, er det det samme som enhver anden tyveri. Din router giver en unik signatur i sine signaler, der kan spores, hvis det er nødvendigt, så hvad som helst, der gøres under omslaget på din internet-udsendelse, bliver skylden på dig. Giv dig ikke en chance for at være sårbar.