Sådan laver du en bærbar router og Broadcast Dialup Internet Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din telefonstik til opkaldsporten bag på den trådløse router. Tilslut et Ethernet-kabel til netværksporten bag på den bærbare computer og den anden ende i en ledig port på routeren.

2.

Åbn 'Start', 'Programmer' og åben din internetbrowser.

3.

Indtast routerenes adresse (normalt noget som 192.168.0.1) i adresselinjen og tryk på 'Enter'. Se din router instruktionsmanual, hvis du ikke kender din router adresse.

4.

Indtast et ønsket navn til dit trådløse netværk og vælg 'WPA' sikkerhedstype fra drop-down menu Indtast et ønsket kodeord til dit netværk. Tryk på 'Apply' for at gemme ændringer.

5.

Klik på det trådløse ikon i systembakken på din bærbare computer. Vælg 'Opret forbindelse til et netværk', vælg navnet på dit trådløse netværk og indtast dit adgangskode for at afslutte forbindelsen.

Konvertering af din standardforbundne internetforbindelse til en trådløs forbindelse giver din bærbare computer mulighed for at bruge det fra ethvert rum i huset. Udfør dette ved at erstatte din standardrouter med en dedikeret bredbånds- og opkalds trådløs router, der sender et trådløst signal i hele dit hjem, til din bærbare computer modtager og bruger.