Sådan laver du en proxy server webside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download CC Proxy. Denne software giver dig mulighed for at installere din egen webproxy på en server. Når du åbner denne webproxy, kan du beskytte din browseridentitet fra at være kendt, omgå webfiltre og give hjemmesider det indtryk, at du er på besøg fra andre steder i verden.

2.

< p> Opret din egen webproxyserver ved hjælp af Googles App Engine. Ved at tilmelde dig med Google App Engine har du en gratis placering til at køre webapps. Installation af et simpelt PHP-script til din Google App Engine-konto kan give dig en personlig webproxy, som du kan få adgang til overalt.

3.

Installer CGIProxy på en Apache-server. Denne mulighed er lidt mere kompliceret end resten, men vil nå det ønskede resultat - en gratis webproxy til anonym browsing. Når din CGIProxy webproxy er konfigureret, kan du besøge din serverens URL, indtaste adressen på det websted, du vil besøge, og klikke på 'Start browsing'.

En webproxy er en tjeneste, som normalt er hostet på en webside, som giver dig mulighed for at surfe på internettet ved at sende din trafik via en anden server. Dette gøres af forskellige årsager - at gøre browseren anonym, at 'spoof' din placering (lav et websted, tror du er på besøg fra et andet sted) eller adgang til websteder, der muligvis er blevet blokeret af en internetudbyder eller netværksadministrator. Der findes flere muligheder for dem, der ønsker at oprette deres egen webproxy.