Sådan opgraderes den indbyggede trådløse på min bærbare computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gør ændringer til din nuværende trådløse adapter. Højreklik på den trådløse adapter og vælg u0026 ldquo; Egenskaber. u0026 Rdquo; Med nogle trådløse adaptere er der egenskaber, der kan ændres. Du kan ændre indstillingerne til strømbesparende tilstande. Ved at slukke for denne funktion vil du bruge mere strøm, men rækkevidden af ​​den trådløse netværkskort vil være længere.

2.

Gå til webstedet for computerproducenten eller det trådløse netværk adapter producent og se efter nyere drivere. Download driverne. Gå til Kontrolpanel og i Enhedshåndtering vælg den trådløse adapter. Højreklik og vælg u0026 ldquo; Egenskaber. u0026 Rdquo; Vælg driveren u0026 rdquo; fanebladet og klik på u0026 ldquo; Opdater driver. u0026 rdquo; Gennemse den nye driverfil, og vælg den og klik på u0026 ldquo; OK. u0026 Rdquo;

3.

Installer et nyt trådløst netværkskort. Nogle bærbare computere kan have et panel på bunden, hvor du kan få adgang til og fjerne adapteren og udskifte den med en ny. Hvis din bærbare computer ikke har et sådant panel, kan du altid købe en USB trådløs adapter og slutte den til den bærbare computer. USB-adaptere har normalt stærkere og bedre anbragte antenner.

Næsten alle nye bærbare computere leveres med en indbygget trådløs netværksadapter. De fleste bærbare computere har imidlertid ingen måde at nemt få adgang til, endda opgradere, den trådløse adapter. Dem, der søger at opgradere den trådløse adapter, vil ofte have en, der kan nå et signal længere væk fra deres computer. Der er et par trin, du kan tage for at forbedre din trådløse adapter situation.