Sådan opsættes en trådløs tænd / sluk for en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din trådløse switch til dit DSL-modem ved hjælp af et standard Ethernet-kabel, og sørg for, at begge enheder er tændt.

2.

Slut et andet Ethernet-kabel til en af ​​portene, der er mærket 'LAN' på din trådløse kontakt, og tilslut den anden ende til din computer.

3.

Indsæt den installations-cd, der kom med din trådløse kontakt til din computers diskdrev og vent på, at installationsprogrammet starter. Hvis det ikke starter automatisk, kan du åbne startmenuen og gå til 'Denne computer' på en pc eller klikke på 'Finder' dock-element på en Mac. Dobbeltklik derefter på cd'ens ikon for at starte installationsprogrammet manuelt. Hvis din switch ikke fulgte med en installations-cd, skal du navigere til installationswebadressen, der er angivet i switchens dokumentation. I de fleste tilfælde begynder denne webadresse med '192.168.'

4.

Følg instruktionerne på skærmen for at vælge et trådløst netværk, sikkerhedstype og adgangskode.

5.

Gem kontaktens konfiguration indstillinger og tryk derefter på knappen 'Reset' på bagsiden af ​​kontakten. Når enheden afslutter genstart, kan andre computere forbinde til switchens trådløse netværk.

Hvis du vil dele en enkelt internetforbindelse med flere computere i dit hus eller arbejdsområde, kan du bruge en trådløs switch, også kendt som en router. Før den trådløse switch fungerer korrekt, skal du konfigurere den fra en computer, der er tilsluttet direkte til enheden ved hjælp af et Ethernet-kabel. Under installationsprocessen vælger du navnet på det trådløse netværk, du vil oprette, og beslutter, om du vil aktivere trådløs sikkerhed.