Sådan opsættes og oprettes hjemme sikkerhed for web browsere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer ZoneAlarm ForceField. ZoneAlarm ForceField kan advare dig om vira, spyware, ondskabsfulde websteder og meget mere. Download McAfee Total Protection. Dette er en anden mulighed for dem, der ønsker at tilføje et sikkerhedsniveau til deres web browsing. McAfee Total Protection beskytter dig også mod vira og spyware og kan endda fortælle dig, om et websted, du besøger, er potentielt farligt.

3.

Køb Norton 360. Denne software, der er oprettet af Symantecs virussoftwareudvikler, hjælper dig med at være sikker, mens du surfer på internettet. Norton 360 scanner aktivt for virus og andre tegn på problemer, blokerer andre for at få adgang til dit system eksternt og informerer dig om mistænkeligt indhold på visse websteder. Dette holder systemet rent og dine oplysninger trygge.

Internettet er et nyttigt redskab til kommunikation, handel og forskning. Desværre er der for alle de fordele, som internettet giver, et par farer. Internet-vira er en trussel mod at kompromittere dit system. Spyware, som er uønsket software, der ændrer din webbrowser og andre dele af dit operativsystem, er et andet problem. Der er et par software-muligheder til rådighed, der giver sikkerhed for din webbrowser ved at beskytte din computer mod virus, trojanere, spyware og andre internetangreb.