Sådan repareres en ødelagt antenne på en trådløs adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk den trådløse adapter fra den enhed, den leverede et Wi-Fi-signal til. Indsæt spidsen af ​​Phillips juvelerens skruetrækker i sømmen af ​​gummipippen, der er fastgjort i slutningen af ​​den trådløse adapter. Løft op på spidsen af ​​Phillips guldsmedens skruetrækker for at løsne gummipuden fra den trådløse adapter.

2.

Klem kæberne på nålenstangen omkring enden af gummipuden. Træk gummipuden af ​​den trådløse adapter.

3.

Mål en tomme op fra bunden af ​​den trådløse adapter. Klip tråden ud af bunden ved 1-tommers mærkning med trådskærerne. Kassér skæretråden i skraldespanden.

4.

Fjern 1/8 tommer isolering fra trådens ende, der stikker ud af bunden med trådstrimmerne.

5.

Stil kaffekassen på et bord. Mål 3 tommer op fra bunden af ​​dåsen. Hammer et negle halvvejs gennem kanens side ved 3-tommers mærket.

6.

Afskær en fod af solid-core kobbertråd fra kobbertrådspolen med wire cutters. Vind den ene ende af den skærede kobbertråd omkring spidsens hoved. Hammer neglen helt ind i dåsen. Placér en strimmel af elektrisk tape over spidsens hoved.

7.

Opvarm loddestolen i fem minutter. Lod den anden ende af kobbertråden til ledningen, der sidder fast fra bunden af ​​den trådløse adapter. Lad loddet køle i to minutter. Sæt en stribe af elektrisk tape rundt om de to ledninger, hvor de mødes.

8.

Tilslut den trådløse adapter tilbage til den enhed, den blev fjernet fra tidligere. Mål den åbne ende af dåsen i retning af Wi-Fi-routeren i det trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Du kan bære arbejde handsker til at beskytte dine hænder, mens du bruger hameren.
  • Mobiltelefoner og andre enheder, der udsender EMF-interferens (elektromagnetisk felt), kan påvirke WiFi-adapterens ydelse.
  • Formålet med en trådløs adapter er at modtage et Wi-Fi-signal og sende det til den enhed, den er tilsluttet. En brudt ledning inde i antennen gør en trådløs adapter ubrugelig og skal repareres. Heldigvis kan du ikke kun reparere den ødelagte antenne, men øge dens evne til at modtage Wi-Fi-signalet. Du skal bruge et par hardwareforsyninger og nogle værktøjer, der ofte findes rundt om i huset. Vær imidlertid opmærksom på, at reparationen vil annullere enhver garanti på enheden.