Tilføjelse af hukommelse til en HP Mediasmart Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find strømknappen på bagsiden af ​​din server, tryk på den i nogle sekunder, og din server begynder at slukke. Afhængigt af hvor meget data der er på din server, kan det tage et par minutter.

2.

Afbryd strømkablet fra bagsiden af ​​serveren. Afbryd og fjern også eventuelle eksterne enheder, der er vedhæftet serveren.

3.

Tryk på låsefanen, der fastgør frontpanelet på serveren, og åbn derefter frontpanelet, så harddiske er udsat. Tryk på låsefanen på hver harddisk, tag det forreste håndtag på hver harddisk, og skub derefter hver harddisk ud af det enkelte rum og sæt det til side.

4.

Brug en juvelerens Phillips skruetrækker til at fjerne skruerne nederst på højre side af serverens nederste panel, som beskytter strømforsyningen. Tag fat i højre side af underdækslet og vip det, indtil det adskiller sig fra serveren.

5.

Fjern de to skruer, der sikrer serverens bundkort. på toppanelet, der er placeret inde i serverens nederste kappe, der dækker serverens bundkort. Træk på låsen, skub derefter dækslet ud af serveren og sæt det til side.

6.

Find de blå låseklapper på bagsiden af ​​serveren. Disse faner sikrer bundkortet på plads. Drej hver fane opad og tag fat i bundkortet og skub det ud af serveren, indtil strømforsyningen er synlig.

7.

Find RAM-modulet ved siden af ​​strømforsyningen. Tryk på de hvide låseklapper på hver side af RAM-modulet, og løft det lige ud af hukommelsesrummet.

8.

Juster skårene på udskiftningsmodulet med hak i hukommelsesrummet. Skub RAM-modulet ind i rummet, indtil låsen låser RAM-modulet på plads.

9.

Gentag i omvendt rækkefølge for at samle MediaSmart-servertårnet igen.

HP MediaSmart-serveren blev først introduceret i 2008 som HPs hjemmeserver-løsning. De er generelt installeret med en 1,8 GHz AMD Sempron-processor og 512 MB dedikeret systemhukommelse. Selvom dette anses for at være hurtigt for en dedikeret hjemmeserver, har mange brugerne vælger at opgradere RAM til hurtigere ydeevne. Både EX470 og EX475 modellerne kan opgraderes til 2 GB RAM, hvilket er en væsentlig opgradering. Tilføjelse af hukommelse til din MediaSmart-server er muligvis en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at opgradere og øge dens overordnede ydeevne.