WPA2-protokolfunktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internettet, som en stadig voksende ressource, udgør farer, der kræver sikkerhedsprocedurer for at beskytte brugernes information, ligesom de ville beskytte deres hjem og biler. Trådløs teknologi kræver yderligere sikkerhed - kendt som Wi-Fi Protected Access 2- - Et certificeringsprogram, der betegner et sikkert og sikkert trådløst netværk. WPA2 leveres i to forskellige tilstande, der skal bruges til et hjem eller til store virksomheder.

Personlig tilstand

WPA2 personlig tilstand dækker hjemmenetværk og lille hjem / kontor netværk. Personlig tilstand kræver kun, at brugeren har en klientmaskin eller -maskiner og adgangspunkter / router. I denne tilstand skal brugeren oprette en foruddelt nøgle eller adgangskode, der kræves for hver forbindelse til det trådløse netværk. forhindre uautoriseret adgang, når du foretager den foruddelte nøgle, bliver den normalt gjort så kompleks som muligt.

Enterprise Mode

WPA2 Enterprise-tilstanden tjener mellemstore og store virksomheder. For at få adgang til det trådløse netværk skal brugerne autentificere deres brugernavn og adgangskode fra netværket med en server, der er kendt som et fjernbetjeningsnummer i brugertjenesten eller RADIUS-serveren. For denne tilstand skal et firma have klientmaskinerne, de trådløse adgangspunkter til forbindelse og RADIUS-serveren for at gøre godkendelsen. Denne tilstand blandet med AEP-kryptering giver et meget sikkert og stabilt trådløst netværk.

Kryptering

WPA2 bruger en krypteringsformular, kendt som Advanced Encryption Standard, eller AES, som USA's regering har godkendt som en krypteringsstandard for dets netværk. En blokchifferkryptering, der bruger fire runder af matematiske processer til at kryptere dine data, bruger AES tre forskellige typer nøgler - 128 bit, 192 bit og 256 bit - også krypteret med dataene og bruges til at dekryptere dataene, når det kommer til adgangspunktet eller tilbage til klientmaskinen. De fire matematiske processer - subbytes, addroundkey, mixcolumns og shiftrows - tager i princippet dine data og gør det til cipertext. Som med den foruddelte nøgle, jo højere nøgle du bruger til kryptering, desto flere mønstre er gjort, hvilket giver dig en ekstra fordel ved sikkerhed.