Åbning af porte på en Cisco Router til at tillade Exchange Server at arbejde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret forbindelse til din Cisco router via telnet. Denne proces varierer meget afhængigt af den routermodel, du har sammen med din særlige netværkskonfiguration, så kontakt din netværksadministrator, hvis du ikke er sikker på, hvordan du opretter forbindelse til din router.

2.

Type 'access-list port\_number tillader tcp nogen vært $router\_IP\_Address' i kommandolinjen, hvor 'port\_number' er den Exchange Server Port, du vil tillade via routeren og 'router\_IP\_Address' er Cisco Routers IP-adresse.

3.

Tryk på 'Enter' for at tilføje havreglen til din router. Gentag trin 2 og 3 efter behov for at åbne så mange porte som kræves af din særlige Exchange Server opsætning.

4.

Luk din telnet-session ved at skrive 'exit', når du er færdige åbningsporte på din Cisco router.

Cisco-routere er et mærke af netværksudstyr, der giver brugerne mulighed for at oprette lokale netværk. Cisco routere bruges generelt i virksomhedernes miljøer og kræver specialuddannelse og certificeringer til korrekt administration. Hvis du har en Cisco router og gerne vil åbne de porte, der bruges af Microsoft Exchange Server hurtigt, så den kan fungere korrekt, hvilke porte du åbner afhænger af, hvordan din særlige udvekslingsserver er oprettet, men generelt er de mest almindelige porte havne 110 og 25, de indgående og udgående mail server porte.