Opsætning af en trådløs router til et NTL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Pak modemet ud. Afhængigt af NTL-modellen anbefales det at sætte det op enten lodret eller vandret. Følg disse anvisninger. Placer modemmet et sted tæt på kabelforbindelsen.

2.

Tilslut netledningen til modemets bagside. Sæt den anden ende i en ledig stikkontakt. Modemet har ingen strømknap; det skulle komme automatisk.

3.

Pak den trådløse router ud. Placer den tæt på modemet. Tilslut netledningen på bagsiden af ​​enheden og sæt den anden ende i en ledig stikkontakt.

4.

Tilslut kabelforbindelsen til modemets bagside. Skru det fast.

5.

Tilslut den trådløse router og NTL-modemet med USB-kablet.

6.

Forsøg at oprette forbindelse til netværket ved hjælp af en trådløst klar computer. Hvis du ønsker det, skal du bruge installationsskiven, der fulgte med NTL-modemet til at oprette netværkets sikkerhedsfunktioner.

Tips og advarsler

  • NTL-modemet
  • Den trådløse router skal helst placeres centralt på de enheder, den skal servicere.
  • Tilslutning af et NTL-kabelmodem til en trådløs router gør det muligt for flere trådløse enheder at bruge modemet som en gateway til internettet. Opsætning er let, og alt nødvendigt skal medtages i modemet. Den trådløse router styrer datastrømmen til de forskellige enheder, der er tilsluttet det, så hver enhed er som om den havde sin egen internetforbindelse. Brugen af ​​en trådløs router øger netværkets bekvemmelighed og eliminerer irriterende ledninger i hjemmet.