Sådan Stream et IP-kamera med en dynamisk adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut IP-kameraet til dit netværk, og placer det i det område, du gerne vil overvåge. Find et sted med en nærliggende strømkilde, da selv et trådløst IP-kamera skal tilsluttes til en stikkontakt. Brug et Ethernet-kabel til at forbinde et kablet kamera til netværket.

2.

Installer kameraets software. Indsæt cd-rom'en, der fulgte med kameraet, i cd-drevet af en pc eller en bærbar computer, der er tilsluttet netværket. Følg softwareprogrammet, hvorpå installationen er færdig. Start installationen igen, genstart computeren.

3.

Konfigurer kameraet til accepter en dynamisk IP-adresse. Når computeren er færdig med at genstarte, skal du åbne kamerasoftwaren igen og klikke på 'IP-konfiguration.' Vælg indstillingen for at få en IP-adresse via DHCP og klik på 'OK' for at gemme ændringerne. < /p>

4.

Sign up for en URL-tjeneste for at forbinde dit kamera med en ensartet ressource locator (URL) eller webadresse. Uden en statisk IP er det umuligt at nå kameraet og opretholde strømmen, medmindre kameraet er tildelt en webadresse af en af ​​disse tjenester. MyDDNS, No IP og DynDNS er alle eksempler på dynamiske værtsydelser.

Tips og advarsler

  • Brug adgangskodebeskyttelse ion for at sikre privatlivets fred for dit IP-kamera.
  • Du kan få adgang til internetprotokol (IP) kameraer fra enhver online-computer uden for det lokale netværk ved at bruge den IP-adresse, der er tildelt kameraet. I de fleste tilfælde er kameraet tildelt en statisk IP, som ikke ændres. IP-kameraer kan også konfigureres til at bruge en dynamisk IP ved brug af DHCP eller den dynamiske hostkontrolprotokol. Brug af DHCP er imidlertid ualmindeligt, da brug af dynamiske IP-adresser kan få kameraet til at gå offline, når IP-adressen ændres. Konfiguration af IP-kameraet specifikt til brug for en dynamisk IP er den eneste måde at opretholde forbindelsen på trods af manglende statisk IP-adresse.