Sådan finder du en tilgængelig udgående port

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug auditér min pcs firewalltest. Lyd Min pc 's Firewall test vil finde ledige udgående porte på både din computers router og gennem eventuelle firewallprogrammer, du muligvis bruger som netværkssikkerhed. Lad alle felterne stå med deres standardindstillinger på Firewall Test-webstedet og klik på 'Start testen!' Dette vil trække en liste over tilgængelige udgående porte på din computer.

2.

Brug Smartline Active Ports. Smartline Active Ports er et program, som du skal downloade fra din webbrowser og køre for at finde ud af de oplysninger, du har brug for. Aktive porte vil også give dig yderligere oplysninger, herunder hvor lang tid havne har været aktive, hvor meget data der overføres via dem, og hvor disse data går.

3.

Brug Active Network Monitor. Active Network Monitor er et program, der hovedsagelig er designet til at give dig en omfattende liste over oplysninger om din computers netværksforbindelse. Det vil fortælle hvilke porte der er tilgængelige, og hvilke porte der ikke er, samt hvilke porte der bruges til udgående transmissioner og til indgående transmissioner. Du kan også bruge Network Monitor til at holde øje med sikkerheden i dit netværk.

En tilgængelig udgående port er en port på din computers netværksrouter, der åbnes specifikt med det formål at sende data fra din computer til en anden enhed eller til en internetwebsted. Hvis du vil finde en tilgængelig udgående port på din computer, skal du kan bruge en række forskellige gratis programmer, herunder en, der er internetbaseret, så du kan finde en tilgængelig udgående port fra din webbrowser.