Sådan laver du et CAT5 RJ45-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag en del af det ydre CAT5 isolationslag ud af begge ender af kablet. Dette afsnit skal være mindst 3/4 tomme.

2.

Fjern de udsatte ledninger.

3.

p> Flad de udsatte ledninger, så de lægges ud ved siden af ​​hinanden i følgende rækkefølge: grønstribet, grønt, orange stribet, blå, blåstribet, orange, brunstribet, brun.

4. < / p>

Sæt de flade ledninger i krympeværktøjets wire cutter. Klem håndtagene på krympeværktøjet for at trimme trådlængderne til ca. 1/2 inch.

5.

Hold ledningerne fast i den tidligere nævnte rækkefølge og skub dem ind i RJ45-stikket. RJ45-stikket skal orienteres med dens trykklip nedad og kablerne indsættes, så det brune kabel falder i venstre side. Hver ledning passer ind i sin egen slot i stikket.

6.

Sæt RJ45-stikket i krympeværktøjet. Der er en beholderformet som en RJ45-stik på enden af ​​værktøjet. < /p>

7.

Se krympeværktøjets håndtag tæt, indtil det ikke længere klik. Dette betyder, at kablerne er indsat tilstrækkeligt langt ind i RJ45-stikket.

Et CAT5 RJ45-kabel er et netværkskabel, der anvendes med Ethernet-specifikationen. CAT5 er kort for kategori fem, et kabel, der traditionelt er afsluttet med en RJ45 kabelstik. Produktion af dit eget CAT5-netværkskabel har to fordele: Omkostningerne ved at producere dit eget kabel er meget lavere end at købe en færdiglavet, og et selvforsynet kabel kan have nogen længde, der passer til dine behov.