Sådan sammenligner du SSL-certifikater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser, og klik på ikonet for sikkerhedslås i browserens navigations tekstboks. I den tekstboks, der åbnes, skal du klikke på linket 'Vist certifikater'. Dette åbner en nyt vindue, der viser dine certifikatoplysninger.

2.

Klik på fanen 'Generelt'. Dette viser en lang liste over certifikatoplysninger, du kan bruge til at sammenligne sikkerhedsindstillinger og funktioner til

Se afsnittet 'Udstedt til.' Dette viser dig, hvilket firma SSL-certifikatet blev tildelt. Det udstedte navn skal svare til den webadresse, du har fået adgang til. Hvis ikke, er sikkerhedscertifikatet ugyldigt.

4.

Se linjen 'Gyldig fra'. Dette fortæller dig, hvor længe certifikatet er gyldigt. Virksomheder skal forny SSL certifikater for at sikre, at de har de nyeste krypterings- og beskyttelsesordninger til rådighed.

5.

Klik på fanen 'Detaljer'. Den vigtigste værdi i dette afsnit er 'Signaturalgoritmen. 'Dette er typen af ​​kryptering n bruges på hjemmesiden. Den anvendte type kryptering bestemmer niveauet for sikkerhed for hjemmesiden. For eksempel, hvis det hedder 'SHA1', bruger hjemmesiden 160-bit kryptering.

Secure Socket Layer (SSL) krypterer data, der overfører fra en webserver til en klientcomputer, der ser hjemmesiden. Dette beskytter privat information, som f.eks. Finanser, journaler eller adgangskoder fra at blive set af hackere og personer, der forsøger at stjæle identiteter. Du kan se et SSL-certifikat og dets krypteringsskema, det firma, det er registreret til, de datoer, for hvilke det er gyldigt, og certifikatmyndigheden, der udstedte det i sektionen Certifikatoplysninger gennem browseren.