Sådan tilslutter du Internettet på et 380D IBM-skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløs forbindelse

1.

Find kilden til dit kablede netværk. Hvis din 380D er den eneste computer i dit hjem og vil være den eneste, der er forbundet til din internetforbindelse, er kilden til din forbindelse dit modem. Hvis du har flere computere allerede tilsluttet til samme internetforbindelse, er kilden til din forbindelse din kablede router.

2.

Slut et Ethernet-kabel til din kablede router. Hver kablet router har mindst fire Ethernet-indgange til rådighed til forbindelse til computere. Disse indgange har alle tal over dem. Tilslut dit Ethernet-kabel til en af ​​disse nummererede indgange.

3.

Slut dit Ethernet-kabel til din IBM 380D-stationære computer. Windows XP genkender automatisk det nye internet Du kan nu få adgang til internettet på din IBM 380D.

Trådløs forbindelse

1.

Højreklik på dit Windows XP-ikon 'Trådløst netværk'. Som når du højreklikker på noget, vises en ny boks med en række valgmuligheder. Vælg 'Se alle ledige trådløse netværk.'

2.

Klik på dit trådløse internetforbindelses navn.

3.

Klik på 'Connect'. Afhængigt af om du lægger et kodeord på dit netværk eller ej, bliver du måske bedt om at indtaste en adgangskode i en boks, før den faktiske forbindelse kan finde sted. Hvis du bliver bedt om det, gør du det. Din Windows XP-drevne IBM 380D-stationære computer vil nu blive forbundet til din trådløse internetforbindelse.

IBM 380D stationære computere, der kører Windows XP-operativsystemet. På grund af dette kan du oprette forbindelse til en internetforbindelse på din maskine på en af ​​to måder. Windows XP understøtter både kablet (via Ethernet-kabler) og trådløse forbindelser. Derfor kan du nemt og hurtigt oprette forbindelse til internettet, alt efter dine personlige præferencer og din nuværende opsætning.