Sådan tilslutter du mit hjemmenetværk til et Cingular Wireless Card

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find dit 'Netværk' ikon. Dette lille ikon vil være placeret i Windows '' Systembakke ', som som standard findes nederst til højre på skrivebordet i alle udgaver af Windows.

2.

Klik på ikonet 'Opdater' øverst i det nye vindue på skærmen. Computerens trådløse kort scanner området for tilgængelige netværk. Dit Cingular Wireless Card-netværk vil være blandt de netværk, den finder.

3.

Klik på navnet på dit Cingular Wireless-korts netværk.

4.

Klik på 'Connect'. Hvis du har adgangskodebeskyttet dit Cingular Wireless-korts netværk, skal du indtaste adgangskoden i feltet 'Adgangskode'. Hvis du ikke har det, vil din computer automatisk oprette forbindelse til netværket og være på internettet.

5.

Gentag trin 1 til 4 for enhver anden computer på dit netværk, som du 'Jeg vil gerne forbinde til dit Cingular Wireless-kort.

Hvis du har introduceret et Cingular Wireless Internet Connect-kort til din Home Networking-blanding, kan du bruge det kort til at få alle dine computere tilsluttet internettet. Et Cingular Wireless Internet-tilslutningskort forbinder en af ​​dine computere (den er tilsluttet ) til et mobilnetværk, som det bruger til at komme online. Du kan derefter manuelt oprette forbindelse til det samme netværk på samme måde som en trådløs router ved hjælp af native Windows-værktøjer.