Sådan tilsluttes en Linksys WPC54G v2-adapter til BT Broadband

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt Linksys WPC54G v2-adapterens installations-cd i din bærbare computers diskdrev. Klik på 'Næste' og vælg det sprog, du vil bruge fra rullemenuen.

2.

Vælg 'Næste' og klik på knappen 'Klik her for at starte' . Vælg 'Next' for at installere WPC54G v2-driversoftwaren. Vent til skærmen 'Tilslutning af adapteren' vises.

3.

Lad windowsys-vinduet være åbent. WPC54G v2-adapteren foran det åbne CardBus-slot på siden af ​​din bærbare computer. Sørg for, at slutningen med stikstikket vender ind i din bærbare computer, og skub adapteren ind i din bærbare computer, indtil den klikker på plads.

4.

Gå tilbage til Linksys-softwarevinduet og klik på 'Næste'. Klik på 'Available Wireless Network'.

5.

Vælg 'Opdater' for at få vist en liste over tilgængelige netværk. Klik på indstillingen for dit BT Broadband hub og vælg 'Connect.'

6.

Skriv adgangskoden til dit hjemmenetværk, hvis du allerede har Klik på 'Opret forbindelse til netværk' for at bruge Linksys WPC54G v2 adapter til at oprette forbindelse til BT Broadband hub.

Tips og advarsler

  • Åbn din laptop 's' Start 'menu og vælg' Netværk ', hvis du ikke har et netværk oprettet endnu. Klik på' Netværk og Sha ringcenter. 'Vælg' Opret forbindelse eller netværk ', og klik på' Opret en ny forbindelse eller et netværk ', hvis du bruger Windows 7 eller' Konfigurer en trådløs router eller adgangspunkt ', hvis du bruger Windows Vista. Følg anvisningerne på skærmen for at vælge et navn til dit netværk og oprette en adgangskode til dit trådløse netværk. Klik på 'Udfør'.
  • Du skal allerede have din BT Broadband-hub oprettet af BT-teknikeren, og du skal have et netværk, der allerede er oprettet for at bruge Linksys WPC54G v2-adapteren.
  • Linksys WPC54G v2 adapteren forbinder til et CardBus slot, som normalt er placeret på højre side af den bærbare computer. Tjek din bærbar computer manual for at se om den har et tilgængeligt CardBus slot.
  • Linksys WPC54G v2-adapteren er en CardBus-enhed, der giver din bærbare computer mulighed for at oprette forbindelse til en trådløs internetkilde. Adapteren giver dig mulighed for at interagere med bredbåndsnettet, der leveres af BT Broadband, så din bærbare computer kan surfe på nettet uden at skulle bruge et Ethernet-kabel. Tilslutning af din bærbare til BT Broadband med Linksys-adapteren kræver kun installation af adapterens software og valg af nogle få muligheder i menuskærmen.