Fordelene ved DSL Over Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En digital abonnentlinje (DSL) er en direkte telefonlinjeforbindelse til internettet, der kræver en lille indsats hvad angår installation. Mens DSL-forbindelser er fjernfølsomme og derfor ikke tilgængelige for alle, har DSL mange fordele i forhold til trådløs, og dem, der kan abonnere på DSL, bør tage det alvorligt som en mulighed.

Omkostninger

Fordi DSL bruger telefon linjer, der allerede findes i kundens hjem eller forretning, er der ikke behov for dyre infrastrukturopgraderinger under installationen, mens en trådløs forbindelse muligvis kræver installation og vedligeholdelse af ny hardware. Selvom abonnementspriserne for de to tjenester kan sammenlignes, vinder DSL omkostningsstriden over trådløst på grund af dets billige implementering.

Pålidelighed

Det trådløse netværks rentabilitet og ydeevne afhænger af forholdene omkring netværket: hvis der er mange træer og bygninger omkring netværkets trådløse adgangspunkt, så er det trådløse netværkets succes og hastighed i tvivl. DSL på den anden side giver kunderne en direkte landbaseret forbindelse, en der vandt påvirkes af et skiftende miljø, og derfor er DSL den mere pålidelige langsigtede mulighed.

Hastighed

Afhængigt af betingelserne for linjen og hvor mange linjer kunden ønsker at dedikere til forbindelsen tilbyder DSL hastigheder fra 384 KB / s til 20 MB / s, hvilket er ret hurtigt og pålideligt så. Trådløs kan derimod ikke levere de høje hastigheder, det lover: Selv om mange trådløse kort lover hastigheder på mellem 11 og 56 MB / s, forhindrer en række faktorer, herunder afstands- og brugertrafik, brugerne at komme overalt i nærheden af ​​den samlede. Ifølge CITES fungerer din trådløse forbindelse godt, hvis du får halv den teoretiske maksimale hastighed. '