Internetforbindelser, der bruger en USB

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internettet er et vigtigt medium til kommunikation, forretning, information og underholdning. Fra 2010 har forbrugerne fået adgang til internettet via en række forskellige midler. Nogle tilslutningsmuligheder bruger den universelle serielle busport eller USB. USB er en computerport, der tillader tilslutning og brug af eksterne enheder som modem, lagringsdrev, printere, scannere og mus.

Kabel Internet

Kabel Internet er en bredbåndsforbindelse, der leveres via kabelvirksomheder som Time Warner Kabel, Cox Kabel og Comcast Kabel. Kabel Internet bruger de samme koaksiale linjer, der overfører kabel-tv og digitale telefonsignaler. Kabel Internet bruger en USB-port enten via en USB Ethernet-adapter mellem kabelmodemet og computeren eller et USB-kabel, der forbinder computeren med kabelmodemet.

DSL Internet

Digitale abonnentlinjer eller DSL styres af telefon virksomheder. DSL udbydere omfatter ATT, Verizon og Sprint. DSL-service overføres via traditionelle telefonlinjer og service nedbrydes ud over en to-mile radius fra telefonfirmaet. DSL bruger USB, når en USB Ethernet-adapter er tilsluttet computeren, eller computeren er tilsluttet DSL-modemet med et USB-kabel.

Fiberoptisk internet

Fiberoptisk internettjeneste anvender glaskabel og lystransmissioner til levere højhastigheds-internet. Fiberoptisk service var i 2010 den hurtigste tjeneste til rådighed for forbrugerne og tilbyder 50 megabits per sekund downloadhastigheder eller højere. Fiberoptisk service involverer USB, når der bruges en USB-adapter, eller et USB-kabel forbinder computeren med modemet.

Dial-up Internet

Dial-up Internet var den første masse tilgængelige internet service til forbrugere. Dial-up Internet bruger telefonlinjerne og er meget langsommere end bredbåndsforbindelser. Den hurtigste almindeligt tilgængelige opkaldsforbindelse tilbydede downloadhastigheder på 56 kilobits per sekund. USB bruges i en opkaldsforbindelse, når der anvendes et eksternt USB-modem.

Satellit Internet

Satellit Internet bruger en parabol, der sender og modtager signaler med en satellit i geosynkron bane. Satellit Internet giver forbrugerne i landdistrikter eller fjerntliggende områder mulighed for at have højhastighedsadgang til internettet. Satellit Internet kan lide af latens eller forsinkelse på grund af de afstande, der er omfattet af transmissionen. Satellit Internet involverer USB, når en USB Ethernet-adapter bruges sammen med computeren.

3G trådløs service

Mange mobiltelefonudbydere, som Verizon, Sprint og AT u0026 T, tilbyder trådløs internetadgang. Tjenesten tilføjes enten til en eksisterende mobiltelefonplan eller opstilles som en ny plan. Tjenesten involverer normalt en servicekontrakt og kan have begrænsninger for mængden af ​​overførte data. Adapteren, der gør denne forbindelse mulig, kan tilsluttes via en USB-port.