Sådan konfigurerer du Linksys til Repeater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til nogen af ​​de computere, der er tilsluttet dit netværk via Linksys-enhederne. Naviger en webbrowser til Linksys-enhedens opsætningsside på 'http://192.168.1.1.'

2.

Indtast dit Linksys brugernavn og adgangskode i tekstfelterne og vælg 'Log ind'. Hvis du endnu ikke har ændret dem, er brugernavnet 'admin', og adgangskodefeltet er tomt.

3.

Naviger til Fanebladet Status i øverste højre ende af vinduet. Klik på linket 'Trådløst', som er øverst i vinduet.

4.

Skriv strengen på 12 bogstaver og tal, der er angivet i overskriften 'MAC-adresse'. Naviger til fanen 'Setup' i øverste venstre ende af vinduet. Klik på linket 'AP-tilstand' under 'Opsætning' -overskriften.

5.

Klik på radioknappen mærket 'Wireless Repeater.' Indtast MAC-adressen, du tidligere har noteret, i tekstfeltet ud for radioknappen. Klik på knappen 'Gem indstillinger' nederst i vinduet for at konfigurere enheden som en repeater.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en Linksys adgangspunkt i stedet for en Linksys-router, skal du forbinde adgangspunktet direkte til din computer, før du navigerer til adressen 'http://192.168.1.1'. For at forbinde enhederne skal du køre et Ethernet-kabel fra din computers Ethernet-port til Ethernet-porten bag på adgangspunktet.
  • En Linksys trådløse router eller adgangspunkt giver dig mulighed for at forbinde forskellige computere, så de alle får adgang til den samme internetforbindelse og har mulighed for at dele filer. I nogle tilfælde skal du muligvis bruge dit trådløse signal til at gå længere, f.eks. Hvis der er flere forskellige rum i en bygning med computere. Linksys-routere og adgangspunkter indeholder en funktion i deres opsætningsmenuer for at konfigurere enheden som en repeater, som udvider dit signalområde.