Sådan overvåger du en Sonicwall Firewall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på ikonet Sonicwall Firewall-systembakke for at åbne dit Sonicwall Firewall-kontrolpanel.

2.

Klik på 'Resumé .' Brug denne boks til at se et resumé af alt, der sker i øjeblikket med din Sonicwall Firewall. Du kan se dit netværks IP-adresse, se oplysninger om din installation af Sonicwall og endda se din produktnøglekode.

3.

Klik på 'Konfigurer'. Du kan bruge dette vindue for at ændre dine konfigurationsindstillinger for Sonicwall Firewall. Du kan angive, hvilke netværk Sonicwall overvåger (hvis computeren samtidig er tilsluttet mere end en) og også angive de typer sikkerhedsprotokoller, der er på plads.

< p> 4.

Brug 'Autentificeringstjenester', 'Lokale certifikater' og 'CA-certifikater' for at få vist certificeringsoplysninger for de typer forbindelser, der overvåges via din Sonicwall Firewall. Sonicwall holder en database over disse certifikater, så du kan henvise dem senere og se oplysninger som hvem der administrerer en forbindelse, der blev etableret med din computer og hvilket firma en bestemt forbindelse repræsenterer.

Sonicwall Firewall er en type computernetværksskærm, der beskytter computeren mod trusler, mens den er forbundet til et internet eller lokalnetværk. Hvis du vil overvåge din Sonicwall Firewall og bare se, hvilke forbindelser det blokkerer, og som det tillader adgang til din computer, kan du bruge Sonicwall systembakkeværktøjet. Dette ikon åbner dit Sonicwall Control Panel, som fortæller alt hvad du behøver at vide.