Sådan spores overbevisede feloner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Gå til Federal Bureau of Prisons Inmate Locator-webstedet (se Referencer).

3.

Brug feltet 'Søg' på venstre side af skærmen for at søge efter et felon med registreringsnummer. Hver indsatte i landet har et unikt registreringsnummer, og hvis du kender det nummer, skal du skrive det i kassen og klikke på 'Søg' for at se den persons dataside.

4.

Brug feltet 'Søg' på højre side af skærmen for at søge efter en forbrydelse ved hjælp af de oplysninger, du har om ham eller hende. Du kan indtaste deres navn, race, køn og alder. Indtast de oplysninger, du har, og klik på 'Søg'. Gennemse 'Search' -resultaterne, indtil du finder den person, du leder efter. Klik på deres navn for at se siden med deres aktuelle oplysninger.

Overbevisede forbrydere er mennesker, der er blevet dømt i en domstol for en alvorlig forbrydelse eller forbrydelse. Hvis du forsøger at spore placeringen af ​​en dømt fængsel, der er bosiddende i et føderalt fængsel, kan du bruge Federal Bureau of Prisons Inmate Locator. Denne hjemmeside giver dig mulighed for at finde en forbrydelse og se opdateret og præcis information om deres opholdssted