Sådan Check Crossover Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undersøg den ene ende af crossover-kablet, da det er forbundet til din første computer. Plastklipset, som beskytter ledningerne inde i crossoverkablet, skal skubbes fast i Ethernet-indgangen på din computer. Tag stikket ud af stikket, sørg for, at plastikklipset er intakt og ikke knækkes, og sæt kablet i igen, indtil du hører en 'klik' lyd.

2.

Undersøg anden ende af crossover-kablet, da den er forbundet til din anden computer. Som i den første ende af kablet skal du tage stikket ud af stikket, sørg for at plastikklipset er intakt og ikke sprukket og sæt kablet tilbage Indtil du hører en 'klik' lyd.

3.

Køb en Ethernet kabel tester fra en elektronik butik eller hardware butik. Ethernet-kabel testere vil kontrollere ledningen for at sikre, at den er i stand til at transmittere de data, der er nødvendige for at oprette et netværk. Begge ender af kablet sættes i kabel testeren, hvorefter enheden sender en pakke data fra den ene ende til den anden. Hvis dataene blev overført, lykkes et grønt indikatorlys. Hvis dataene ikke blev overført, vil du se et rødt lys, hvilket betyder at du skal købe et erstatningskort.

Et crossover-kabel er en type Ethernet-netværkskabel, der specifikt bruges til at oprette en kabelforbindelse mellem to computere. I modsætning til at forbinde begge computere til en router for at oprette netværket, er et crossover-kabel simpelthen forbundet til hver enhed for at opnå samme effekt. Et crossover-kabel skal tilsluttes korrekt til arbejde, så hvis computernetværket er nede, skal du kontrollere disse forbindelser for at se, hvad der gik galt.