Sådan forstærkes en IEEE 802.11G WLAN USB Adapter-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer trælinjen horisontalt på et bord. Placer IEEE 802.11G WLAN USB-adapteren oven på den ene ende af linjalen med antennen lidt ud for linjens ende.

Tape USB-adapteren til linjalen med en bånd af tape.

2.

Placér plastskålen på bordet med den åbne ende vendt ned. Skær et hul i midten af ​​plastskålen med knivens kniv. Kassér udskæringsstykket plast i skraldespanden.

3.

Påfør hvid lim på indersiden af ​​plastskålen. Placér strimler af aluminiumsfolie i plastskålen, indtil den er helt dækket. Lad den hvide lim indstilles i en time. Afskær eventuelt overskydende aluminiumsfolie fra toppen af ​​plastskålen med saks. Kassér overskydende aluminiumsfolie i skraldespanden.

4.

Placer USB-adapteren gennem hullet udenfor plastikret. Tape linjalen til bunden af ​​plastikskålen med strimler af duct tape, når USB-adapteren er halvvejs ind i plastskålen.

5.

Slut den ene ende af USB-forlængerkabel ind i USB-adapteren. Tilslut den anden ende af USB-forlængerkabel til en USB-port på en computer eller laptop.

6.

Mål den åbne ende af plastskålen, der er lavet til et signal styrkeforøgelse i retning af det trådløse G-hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Hold mobiltelefoner og andre enheder, der kan generere interferens væk fra signalet styrkebooster du har lavet.
  • Et trådløst G hjemmenetværk har et begrænset rækkevidde, der kan forårsage signaltab i dataene, der sendes eller modtages af trådløse enheder. Du kan øge signalstyrken på en IEEE 802.11G WLAN USB-adapter, så Wi-Fi-signalet er mere stabilt. Du skal bruge et par forsyninger, der ofte findes rundt i huset, samt et USB-forlængerkabel købt fra en hobbybutik eller en elektronikbutik. Der kræves ingen særlig dygtighed eller værktøjer til at øge signalet til IEEE 802.11G WLAN USB-adapteren.