Sådan opbygger du en trådløs G-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en suppe med en dåseåbner eller brug en gammel dåse. Opbevar eller opbevar indholdet af dåsen og smør suppensækken låget i skraldespanden. Vask suppens dåse med opvaskemiddel og ledningsvand. Tør ud suppe dåsen med et papirhåndklæde. Lad suppen tørre i en dag.

2.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Stå suppenkassen på avisen med den åbne ende opad.

3.

Mål 2 1/2 tommer fra bunden af ​​suppenbeholderen. Hammer en negle halvvejs igennem siden af ​​suppen kan på 2 1/2 tommer mærket.

4.

Klip en 2-tommers firkant ud af papen med bladet af en nyttekniv. Skub et hul i midten af ​​pladsen med knivet på knivens kniv.

5.

Skub sømmen, der er inde i suppenbunken, gennem hullet på pladsen. Placer firkanten mod siden af ​​suppenburken.

6.

Klip den ene ende af pigtail N-kontakten med en saks. Slids 2 tommer af den indvendige kappe med knivens kniv. Træk den indre tråd ud af den indvendige kappe. Strip 1/2 tommer isolering ud af enden af ​​den indre tråd.

7.

Sæt indvendig ledning omkring spidsens hoved. Hammer neglen helt ind i suppenens side.

8.

Opvarm loddestolen i fem minutter. Påfør loddet rundt om spidsens hoved. Lad loddet køle i et minut. Lod den ende af den indre kappe på siden af ​​suppenåsen. Lad loddet køle i et minut. Tag stikket i stikket.

9.

Tilslut pigtail N-stikets stik til antenneportens kvindelige forbindelse på den trådløse enhed. Mål den åbne ende af den trådløse G-antenne, du har lavet i retning af det trådløse G-netværk.

Tips og advarsler

  • Brug arbejdshandsker for at beskytte hænderne mod loddet.
  • Et trådløst-G-netværk har et begrænset rækkevidde for at sende og modtage et signal fra en trådløs-G-enhedens antenne. Du kan opbygge en retningsfri trådløs G-antenne, der bedre fokuserer signalet, der kommer fra trådløse G-netværket. Du skal bruge et par husholdningsartikler, nogle værktøjer, der findes i de fleste hjem og en del fra en elektronik butik. Du skal også have voksenovervågning, når du laver din trådløs G-antenne, hvis du er mindreårig, da der anvendes et loddestang.