Vista Networking Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Vista netværksproblemer kan gøre en computer ude af stand til at få adgang til netværksressourcer. Fejlfinding af disse problemer er en hovedfunktion for enhver netværksadministrator.

Funktioner

Vista-netværksproblemer vises som en afbrydelsesfejl i proceslinjen. Hvis der opstår en langsom netværksforbindelse, er filoverførsler og systemrespons langsomme.

Effekter

Intermitterende Vista-netværksproblemer medfører problemer med filoverførsler og fører til tab af data. Netværksadministratorer har til opgave at få disse maskiner tilsluttet, fordi en medarbejders netværksproblem kan betyde økonomisk tab for virksomheden.

Overvejelser

Afbrudte kabler og et fungerende netværkskort er mulige kilder til netværksproblemer. forårsage problemer med netværksafbrydelser.

Forebyggelse / løsning

Administratorer kan tage et 'billede' af en forudindstillet harddisk for at undgå netværksproblemer. Dette installerer de almindelige drivere og indstillinger for at undgå manglende konfigurationer, når du konfigurerer flere computere. Microsoft Vista er et almindeligt desktop-operativsystem, som bruges i kontor- og hjemmenetværk. Når du tilslutter en klientcomputer til et netværk, kan der opstå nogle almindelige problemer, der kræver fejlfinding.