Hurtigste internetindstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Fra 2010 er der sket store fremskridt med at øge internethastigheden. Internet hastighed betragtes både den tid det tager computere at kommunikere og båndbredden tillades for dataoverførsel. Mens forbrugsmuligheder for internetadgang begyndte med telefonlinjer og modemmer, har mulighederne udviklet sig til at omfatte flere valg for højhastigheds-bredbåndsinternetforbindelser.

Kabel Internet

Kabel Internet er en bredbåndsforbindelse, der tilbydes af kabelvirksomheder som f.eks. Time Warner, Cox og Comcast. Kabel Internet bruger de linjer, der overfører kabel-tv til højhastigheds-internet. Denne form for højhastigheds-internet tilbyder downloadhastigheder på 7 megabit per sekund eller højere. Kabel internetforbindelser deles mellem flere hjem, så de faktiske hastigheder kan variere afhængigt af brugen.

DSL Internet

DSL Internet er en højhastighedsforbindelse, der tilbydes af telefonfirmaer som Sprint, Verizon og AT u0026 T. DSL står for Digital Subscriber Line og bruger telefonlinjer. DSL er langsommere end kabel-internet, der tilbyder downloadhastigheder fra 768 kilobit per sekund til 6 megabit per sekund. DSL er begrænset af afstand fra telefonfirmaets kontor med et generelt område på lidt over tre miles.

Fiberoptisk internet

Fra 2010 er fiberoptisk internet den hurtigste bredbåndsforbindelse, der tilbydes forbrugerne Fiberoptiske forbindelser overfører internet-, tv- og telefontjenester til virksomheder og hjem. Service er tilgængelig fra Verizon, Qwest og AT u0026 T. Fiberoptiske internetforbindelser bruger glaskabler, der sender lys. Fiberoptisk internet tilbyder hastigheder fra 15 megabits per sekund til 50 megabit per sekund.

Satellit Internet

Satellit Internet giver mulighed for at bruge højhastighedstelefoner i landdistrikter eller fjerntliggende områder. Tilslutningen overføres ved hjælp af satellitter i kredsløb, så der er ikke brug for kabler mellem brugeren og udbyderen. Forbindelsen oplever forsinkelse på grund af den afstand, transmissionen er nødt til at rejse, hvilket gør den ikke ideel til visse applikationer, såsom onlinespil. Som i 2010 krævede satellitinternet professionel installation og en unobstruc

3G / 4G Internet

3G og 4G internettjeneste tilbydes af mobiltelefonfirmaer som Verizon, Sprint og AT u0026 T. Denne type højhastighedsforbindelse gør brug af mobiltelefontårne ​​og en lille enhed, som enten forbinder til eller er inkluderet i en computer. 3G og 4G adgang tilbydes enten som en del af en mobiltelefon plan eller som en selvstændig plan. Planerne i forbindelse med denne type forbindelse kan have en grænse for det samlede antal data, der sendes.