Linksys Wireless Print Server Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Trådløse udskrivningsproblemer stopper udskriftsjob fra at blive sendt til printeren. Nogle almindelige kilder til problemet er ukorrekte routerkonfigurationer, ingen IP-adresse tildelt printeren, eller printeren deles ikke på netværket.

Funktioner

Når en router er fejlkonfigureret eller en IP-adresse ikke er tildelt til printeren, klientcomputeren returnerer en fejl til maskinen. Hvis den trådløse printer ikke fungerer korrekt, f.eks. Lavt blæk eller en ødelagt enhed, returnerer udskriftsjobbet fejl.

Funktion

Trådløse printerservere indeholder de drivere, der skal udskrives til printeren. Hvis driverne ikke er installeret på serveren, kan brugeren ikke sende et udskriftsjob. Af og til printeren udskriver dokumentet, men formateringen er ikke korrekt indstillet.

Overvejelser

Nogle gange har brugeren ikke tilladelse til at sende udskriftsjob til printeren. Printerserveradministratorer bør kontrollere tilladelser for at sikre, at brugeren har lov til at sende udskriftsjobbet.

Forebyggelse / Løsning

Kontroller printerens IP-adresse, printerserverdriverne og den trådløse forbindelse, når du fejler problem med udskrivning af trådløse printerserver . Linksys er en producent, der leverer trådløse router-tjenester til et hjem eller kontor netværk. Når administratoren konfigurerer trådløs udskrivning, kan der opstå nogle almindelige problemer, der forårsager problemer med at sende udskriftsjob til printeren.