Hvorfor skjul en computer fra de andre computere på netværket?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Computere, der er skjult fra andre enheder på et netværk, kan ikke ses af disse enheder i nogen netværksprogrammer, og den skjulte computer kan heller ikke få adgang til disse enheder under de fleste forhold. Mange lokale netværksfunktioner fungerer ikke mellem enhederne, men hvis de understøttes af netværket, kan de stadig kommunikere via internettet.

Deling

Skjulte computere tillader ikke deling mellem enheder. Dine delte mapper er dem, der er tilgængelige for tillid til computere og netværksenheder, der er tilgængelige for brug. Nogle almindeligt åbne delemapper er dine dokumenter, billeder og musikmapper. Hvis du ønsker at tillade deling uden at skjule din computer, kan du ændre de enkelte delingsindstillinger i Windows Netværk og delingscenter u0026 'Indstillinger for homegroup og deling u0026 rdquo; vindue og i u0026 ldquo; Network u0026 rdquo; sektion af OS X 's Systemindstillinger menu.

Sikkerhed

Udover at låse fildeling, er skjulte computere mindre udsat for malwareangreb af ondsindede brugere på netværket. Da andre brugere ikke har adgang til din filer, kan de ikke ændre dem til at omfatte vira, spyware eller anden skadelig kode. Bemærk, at selvom skjule enheden indeholder et lag af sikkerhed, er andre foranstaltninger, som f.eks. et antivirusprogram, fortsat nødvendige for fuld computersikkerhed.

Brug

De fleste brugere skal skjule deres computere fra andre enheder, når de er tilsluttet et hvilket som helst netværk, de ikke kontrollerer. Nogle netværk, som f.eks. de, der forbinder flere forretningsdatorer, kræver netværkssigtighed for at kunne udføre deres grundlæggende funktioner og bør ikke gemmes. diskretion, når du vælger ikke at skjule din computer. Du kan altid vælge at åbne din computer for at finde det, hvis det er nødvendigt på et senere tidspunkt.

Valg

Du kan ændre dine standard netværksindstillinger eller ændre indstillingerne for et netværk yo du har allerede forbindelse til i systemets netværksindstillinger. I sektionen Aktive forbindelser i Windows Netværk og delingscenter skal du klikke under netværksnavnet for at ændre synlighedsindstillingerne. I OS X skal du klikke på menuen 'Systemindstillinger' og vælge u0026 ldquo; Network u0026 rdquo; for at få adgang til mulighederne. Når du opretter forbindelse til et netværk, spørger computeren ofte, hvordan du håndterer forbindelsen, og om du vil skjule computeren fra andre enheder på netværket eller ej. Den offentlige u0026 rdquo; netværksindstilling i Windows og OS X u0026 ldquo; Stealth u0026 rdquo; tilstand både gemmer din computers filer fra andre enheder. Selvom det ikke altid er nødvendigt, er skjulte enheder sikrere mod malwareangreb og fra generel snooping.