Sådan deler du en DSL-forbindelse med Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find din Netgear-routerens vekselstrømsadapter. Tilslut den lille, cirkulære ende af vekselstrømsadapteren til Netgear-routeren. Stik den store ende med de tre metaldele i en stikkontakt. Enheden vil nu tænde.

2.

Tag det Ethernet-kabel, der for øjeblikket forbinder din hovedcomputer til dit DSL-modem, og tag stikket ud af computeren. Lad det være tilsluttet modem. Tilslut det til den passende mærkeindgang på bagsiden af ​​din Netgear-router. Indgangen vil blive mærket 'ETHERNET IN', 'IN', 'INTERNET' eller en vis variation af det. Det kan være farvet anderledes end resten af porte og mærkes med et nummer. Hvis etiketten på din Netgear-router stadig forvirrer dig, skal du se diagrammet i den vejledning, der fulgte med din specifikke enhed.

3.

Stik et Ethernet-kabel til hver computer i dit ønskede netværk på bagsiden af ​​din Netgear-router. Indgangene, der bruges til computerforbindelser, vil have tal over dem eller et nummer for at angive begyndelsen af rækken af ​​disse porte.

4.

Tilslut de modsatte ender af dine Ethernet-kabler til netværksindgange på alle dine computere. Fordi du bruger en kabelforbundet forbindelse, er der ikke noget andet opsætning påkrævet. Dit DSL-modem sender internetforbindelsesoplysninger til routeren, som derefter deles samtidigt mellem alle computere i opsætningen.

Der er kun én Ethernet-udgang på bagsiden af ​​dit DSL-modem. Hvis du forsøger at dele en internetforbindelse mellem forskellige computere, skal du have en enhed, der har et Ethernet-output til hver computer i dit ønskede netværk. Da dit DSL-modem ikke hjælper dig med denne opgave, kan du bruge en kablet Netgear-router for at gøre dette. Nogle Netgear-routere understøtter fire forbindelser, mens dyrere enheder understøtter op til otte forbindelser.