Sådan faxes mens du er forbundet med højhastigheds internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en online fax service. Søgning med din yndlings søgemaskine vil netop give dig masser af resultater. Bestem om du foretrækker at betale et mindre gebyr for en igangværende tjeneste eller at bruge en gratis engangsfax.

2.

Få alle de nødvendige oplysninger, herunder faxen nummer og de emner, du skal faxe. Ved at vide, hvad du skal faxe på forhånd, og hvor mange sider den består af. De fleste online-tjenester kræver disse oplysninger for at kunne fungere.

3.

Scan dine papirer hvis det er nødvendigt, hvis det allerede er gemt på din computer, er det ikke nødvendigt. Sørg for, at scanningen er læselig, og at de scannede papirer nemt kan placeres på skrivebordet.

4.

Følg anvisningerne, du har valgt faxservice, faxtjenesten giver detaljerede instruktioner, der er specifikke for tjenesten. Vent til bekræftelsen, når du har sendt den igennem.

Tanken om at sende faxer online kan lyde mere skræmmende, end det virkelig er, men sandheden er, at folk virkelig ikke behøver at håndtere den klare maskine og en telefonlinje længere. Folk, der arbejder hjemme med højhastigheds internet, kan især drage fordel af denne udvikling i teknologi.