Sådan installeres Patch Panel Cables

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find brugerens stikkontakt på patchpanelet. Hvis det er installeret i henhold til specifikationerne, kan du finde dette efter værelsesnummer og portnummer, og det skal mærkes korrekt. kan bruge en toner og induktiv forstærker til at søge efter kablet.

2.

Slut en toner til RJ-45-porten i stikkontakten på brugerens skrivebord og tænde den. På patchpanelet sondes forskellige kabler bag på patchpanelet, indtil du hører tonerens lyd. Hvis kablet allerede er identificeret, er det unødvendigt, men det kan stadig være praktisk at sikre, at du har fundet den rigtige linje.

3.

Tilslut en patchledning til brugerens port på patchpanelet og rute den gennem en rackmonteret leder til æstetik og organisation. Tilslut den anden ende af patchpanelkablet til en fri port på kontakten eller en anden brugers port, hvis du vil have peer-to-peer-netværk.

Patchpanelkabler er relativt korte 4-par-kabler, som er bedømt overalt fra CAT3 til CAT6 med hver ende afsluttet med en RJ-45-stik, som ligner enden af ​​et telefonkabel kun større. Disse kabler bruges på et patchpanel, primært til tværbinding mellem en brugers stikkontakt og den rackmonterede switch, der forbinder til internettet eller en anden bruger.