Sådan laver du en retningsant antenne til et trådløst kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Stil suppensåsen på køkkenbordet. Fjern toppen af ​​suppen dåsen med dåseåbningen. Bortskaf toppen af ​​suppekassen i skraldespanden. Hæld suppen ud i køkkenvasken. Vask suppens dåse med opvaskemiddel og ledningsvand. Tør soppens dåse af med et håndklæde. Lad suppen tørre helt ud. Gentag denne procedure med en anden suppe.

2.

Læg et blad avis på et bord. Placer en af ​​suppen dåser på avisen med bunden opad. Fjern bunden af ​​suppenbeholderen med dåseåbningen. Bortskaf den afskårne bund af suppenbeholderen i skraldespanden.

3.

Stil suppensåsen, der har bunden på avisen. Mål 4 tommer op fra bunden. Hammer et negle halvvejs igennem siden af ​​suppen på 4-tommers mærket.

4.

Afskær en af ​​de små ender af pigtail N-stikket. Strip 3 tommer af installationen af ​​den snitede ende af pigtail N-stikket med trådstrimmerne. Strip 2 tommer af den indvendige beklædning af den snittede ende af pigtail N-stikket for at afsløre den indre midterledning.

5.

Opvarm loddemetal i fem minutter.

Sæt den indre midterledning omkring spidsens hoved. Påfør loddet på neglen, hvor det møder den indre midterledning. Lad loddet afkøles i et øjeblik.

6.

Hammer neglen helt ind i suppenens side. Løs den eksponerede indvendige beklædning mod soppens side. Lad loddet køle i et minut. Tag stikket ud af stikket.

7.

Påfør limbind rundt om suppeens åbne kant. Placér en af ​​de to åbne ender af den anden suppe på kanylens kant, der har limen på den. Hold de to suppekasser sammen i et øjeblik. Lad limbindingen indstilles i fem timer.

8.

Fjern antennestikket på det trådløse kort med din negle. Placer antennestikket væk for opbevaring.

9.

Sæt det trådløse kort i kortpladsen på siden af ​​den bærbare computer. Sæt stikket på pigtail N-stikket i det ledige antennestik på det trådløse kort. Peg retningsantennen du har lavet i retning af det trådløse hjemmenetværkssender.

Tips og advarsler

  • Ethvert metal kan bruges til fremstilling den direkte antenne.
  • Brug arbejdshandsker for at holde limen fra at holde fast i dine fingre.
  • Et trådløst kort kræver en antenne for at modtage signaler fra en sender til at gå online. Du kan lave en retningsant antenne, der skal vedhæftes til det trådløse kort, der hjælper med at fokusere og forbedre styrken af ​​de WiFi-signaler, der sendes. Nogle forsyninger er nødvendige fra en hardware butik samt fra en hobby butik eller elektronik dele forsyning. Ingen ekspertise i, hvordan WiFi eller internettet virker, er påkrævet for at gøre din retningsantenne funktion korrekt.