Sådan opretter du en Microsoft-hjemmeside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en gratis konto med Microsoft Office Live på www.officelive.com. Klik på den store grønne knap mærket 'Opret en gratis hjemmeside' eller 'Kom i gang'. Følg vejledningen på skærmen og indtast de ønskede oplysninger på hvert trin. Klik på 'Gem og fortsæt' efter hvert trin. Klik på 'Jeg accepterer' i det sidste trin for at acceptere Microsoft Service Agreement og Privacy Statement og fortsæt.

2.

Kontroller din e-mail til en velkomstmeddelelse fra Microsoft. Klik på aktiveringslinket i beskeden for at bekræfte din e-mail-adresse og blive henvist til Office Live Dashboard. Klik på 'Design dit websted' under 'Kom i gang'.

3.

Klik på 'Planlæg dit websted' ved siden af ​​Trin 1 i 'Kom godt i gang med din egen web site 'sektion. Læs hele artiklen for at hjælpe med at bestemme, hvilke sider du vil tilføje, hvad dit website skal se og navigere skal være, og hvordan du laver dit indhold. Skyd dine ideer ned på et stykke papir. Luk popupvinduet til vende tilbage til sidestyreren.

4.

Klik på 'Kom godt i gang med dit websted' og se instruktionsvideoen for at lære at tilpasse en skabelon, tilføje og slette sider og vælg et domænenavn. Når videoen er færdig, klik på 'Se alle filer' over videoen for at vælge og se andre træningsvideoer, der er relevante for dine behov. Luk pop op-vinduet og vend tilbage til sidestyreren.

5.

Upload billeder og anden grafik ved at klikke på 'Billedgalleri' i menuen til venstre. Klik på 'Upload' og vælg et billede fra din computer for at tilføje det til dit billedgalleri, eller kontroller den lille boks i øverste venstre hjørne af et billede og klik på 'Slet' for at fjerne det fra din lagerplads. Luk vinduet for at vende tilbage til sidestyreren.

6.

Klik på 'Ny' side' i menuen 'Sidehåndtering' for at oprette en ny side eller klikke på 'Slet' ved siden af ​​et sidenavn for at slette siden. Opret nye sider, der er vigtige for dit websted, og slet eller rediger de sider, du ikke behøver.

7.

Klik på 'Rediger' ved siden af ​​en side titel for at åbne siden til redigering. Klik på fanen 'Side Editor' for at ændre formatet og layoutet på de enkelte sider, eller klik på fanen 'Site Designer' for at foretage ændringer, der gælder for hele webstedet. Skift webstedskabelonen og tilføj tekst og grafik til dine sider Brug de metoder, du har lært i video-øvelserne. Klik på 'Egenskaber' for at ændre en sides navne og navigeringsindstillinger og tilføje metatags til søgemaskineoptimering.

8.

Klik på 'Vis websted' i vinduet 'Sidehåndtering' for at få vist dit websted live på internettet og bemærk eventuelle ændringer, du ønsker at lave. Luk visningsvinduet for webstedet og foretag ændringer i farver, layout, billeder og andre webstedsattributter i sidehåndteringen. Fortsæt med at foretage ændringer og se siden, indtil du er tilfreds med det endelige resultat.

Tips og advarsler

  • Overvej opgradering til et første niveau domæne for en mere professionelt og brugervenligt websted navn. Et første niveau domæne er også bedre indekseret af søgemaskiner og kan sammen med økologisk søgemaskineoptimering bidrage til at få flere besøgende på webstedet.
  • Microsoft Office Live er en all-in-one brugergrænseflade, der indeholder gratis e-mail, web-bygg og hosting værktøjer og online dokument opbevaring og deling. Brugere kan opgradere til et privat privat domæne, f.eks. Mywebsite.com, til deres hjemmeside for $14,95 om året, eller beholde et domæne på fjerde niveau som mywebsite.Web.officelive.com uden beregning. Med et par timers arbejde kan enhver bruge Microsofts gratis skabeloner og browserbaseret byggeprogram til at oprette og offentliggøre et websted. Microsoft webstedsbygger er nyttigt for virksomhedsejere på et budget eller dem, der ønsker at oprette en personlig hjemmeside uden at lære komplekse HTML-kode eller scripting sprog.