Sådan opsættes Apache SSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn ssl.conf-filen i Apache-installationsmappen. Filen er placeret i 'C: \ Program Files \ Apache Group \ Apache2 \.' Højreklik på filen og vælg 'Åbn med.' Klik på 'Notepad' i listen over programmer for at se filen i din teksteditor.

2.

Rul ned til 'u0026 lt; VirtualHost u0026 gt;' og 'u0026 lt; / VirtualHost u0026 gt;' tags. Mellem disse to tags er SSL-konfigurationen for certifikatfilen, der skal installeres på serveren. Dette fortæller serveren at tillade kryptering til en bestemt hjemmeside. Hvert websted kan have sin egen SSL-kryptering, så du kan være vært for flere websteder på samme server.

3.

Indtast følgende kode mellem de åbne og lukkende VirtualHost-tags:DocumentRoot / sites / website

Servernavn www.thedomain.com

SSLEngine på

SSLCertificateFile /ssl/certificate.crt'DocumentRoot' -linjen fortæller Apache-serveren, hvor webstedets filer er placeret på din server. Udskift 'thedomain' med domænenavnet for hjemmesiden. Linjen 'SSLCertificateFile' angiver placeringen for SSL-certifikatet.

4.

Gem filen og luk Notepad. Klik på Windows 'Start' -knappen og skriv 'cmd' i menuens tekstfelt. Tryk på 'Enter' for at åbne Windows-kommandoprompten.

5.

Genstart Apache-tjenester ved at skrive teksten nedenfor i din kommandoprompt:apachectl stop

apachectl startDette stopper og genstarter Apache, som også tillader de nye SSL-konfigurationer at starte op maskinen.

Secured Sockets Layer (SSL) giver dine webstedslæsere mulighed for at sende information til og fra webserveren ved hjælp af kryptering. Dette er en vigtig del af hosting af et websted, der kræver, at brugerne sender medicinske, finansielle eller andre personlige oplysninger på tværs af internettet. Apache er en type værtsserver, der giver dig mulighed for at installere SSL-tjenester til dine hjemmesider. Dette indebærer konfiguration af 'httpd.conf' -filen og tilføjelse af sikkerhedscertifikatet.