Sådan opsættes en printer på et D-Link-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut printeren til D-Link-router. Afhængig af din tilslutningstype skal du slutte den ene ende af USB- eller Ethernet-ledningen til printeren og den anden ende i routeren. Sørg for at begge ender er tilsluttet korrekt.

2.

Tryk på tænd / sluk-knappen på printeren for at tænde den.

3.

< p> Klik på knappen 'Start' logo på enhver computer, der er tilsluttet netværket. Klik på 'Enheder og printere' efterfulgt af 'Tilføj en printer' placeret på venstre eller øverst i vinduet. Klik på knappen 'Næste' for at gå til næste vindue.

4.

Vælg 'Netværksprinter' fra listen efterfulgt af 'Næste'. Klik på knappen 'Gennemse'. Din computer scanner efter tilgængelige printere og viser en liste over printere, som den finder.

5.

Klik på printeren med ordet 'DLINK' i navnet fra listen . Klik på knappen 'Næste'. Tryk på 'Ja' for at installere printeren. Printerdriverne installeres på computeren, og printeren er nu tilgængelig til brug på netværket. Gentag processen med hver computer på netværket.

Tips og advarsler

  • Efter installation af printeren skal du udskrive en testside for at sikre, at den fungerer korrekt på netværket.
  • Et D-Link-netværk kan understøtte en delt printer, som alle computere på netværket kan få adgang til. Dette er en bekvem og økonomisk opsætning, fordi kun en printer bruges på en central placering til at servicere alle brugere på netværket. For at installere en printer på netværket skal du forbinde printeren med Ethernet- eller USB-porten på de fleste D-Link-routere og tilføje printerens drivere til hver computer.