Tutorial om hvordan man bruger Flash Media Player

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og besøg det officielle Adobe-websted dedikeret til Flash Media Player (se Referencer). Fra denne side kan du downloade og installere Flash Media Player på din webbrowser.

2.

Rul ned til bunden af ​​siden og vælg den gule knap, der siger 'Agree Installer nu.' Adobe Flash Player-webstedet registrerer automatisk, hvilken webbrowser og operativsystem du bruger og vil automatisk downloade og installere en version, der er kompatibel med dit system.

3.

Genstart din web browser. Dette er nødvendigt for at færdiggøre installationen af ​​Adobe Flash Player.

4.

Åbn din webbrowser igen og besøg en side med streaming Flash video. Eksempler er YouTube, Metacafe og Dailymotion. Fordi du har installeret Flash Media Player, bliver videoerne på disse sider nu indlæst i din webbrowser.

Adobe Flash Media Player er ikke en standard mediespiller til din computer som en Windows Media Player eller et iTunes type program. I stedet er Flash Media Player et plugin til din webbrowser. Det giver dig mulighed for at se Flash-baserede videoer som er indlejret inde i koden på bestemte websteder, som YouTube eller Metacafe. Når du har downloadet og installeret Flash Media Player til din webbrowser, er den hårde del af brugen af ​​den over.