Om Online MCSE-træning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

MCSE'er skal kunne demonstrere færdigheder i design, implementering og administration af infrastrukturer til forretningsløsninger baseret på Microsoft Windows Server 2003 og Windows 2000 Server. Netværkssikkerhed, routing og switching og implementering og vedligeholdelse af operativsystemet er en del af designerens opgaver. Implementeringsansvar omfatter installation, konfiguration og fejlfinding af netværkssystemer. Administratorer administrerer den daglige drift, som omfatter: Oprettelse af brugere og tildeling af adgangskoder, administration af fillagring, tildeling af netværksressourcer og installation af softwareopdateringer og patches. Nuværende MCSE'er og kandidater, der søger certificering i nyere Microsoft-teknologier, kan forfølge certificeringen af ​​Microsoft Certified IT Professional (MCITP).

Påkrævede MCSE-certificeringsspor

Kandidaten skal bestå syv undersøgelser, i hvilken som helst rækkefølge, for at tjene MCSE-certificeringen til Windows Server 2003. Certificeringssporene med antallet af eksaminer, der skal bestås, er: netværkssystemer (skal bestå fire), klientoperativsystemer (skal bestå en), design (skal bestå en) og valgfag (skal bestå en). Bemærk, at certificeringsspor kan være u0026 ldquo; pensioneret u0026 rdquo; og kan ikke bruges til en MCSE-certificering.

Online træning

Microsoft og andre udbydere tilbyder online MCSE-uddannelse, der er fleksibel og praktisk. En bærbar computer og adgang til en internetforbindelse gør det muligt for en studerende at tage online kurser, deltage i virtuelle laboratorier og afprøve erhvervede færdigheder. Online kurser er tilgængelige i 25 lande og regioner. Tre hovedfordele ved online MCSE-træningen er: fleksibilitet (typisk adgang er et år efter køb); selvpacing (åben og gennemgå kursusmateriale så ofte som nødvendigt); og fremskridtsporing (måling fremskridt, gemme læringshistorik og vurdere viden før og efter træning).

Trends in Training

Behovet for MCSE'er vokser, efterhånden som nyere teknologier kommer frem, og dette har ændret kursusudlevering af online MCSE træning. Kursudbudsmuligheder omfatter: traditionel online træning, E-Reference Biblioteker (abonnementsbaserede tjenester), Silverlight Learning Snacks (gratis, korte interaktive præsentationer om populære emner) og andre innovative kursusleveringssystemer. Undersøg og sørg for, at alle online MCSE-uddannelser er godkendt af Microsoft, før du investerer tid og penge.

Prissætninger

Omkostningerne til certificering er meget forskellige på grund af de mange muligheder, der tilbydes til online MCSE-træning. Omkostningerne til certificering kan variere fra nul dollars til tusindvis af dollars. Væsentligt er prisen bestemt af en kandidats tid, budget og praktisk erfaring. For eksempel, hvis penge er den overordnede faktor, kan en kandidat vælge DIY (Gør det selv) læring. Hvis en virksomhed betaler for online MCSE-træningen, er det sandsynligt, at træningen vil have alle faciliteter. Opgaverne for en it-professionel (Informationsteknologi) professionel kan være kreativ eller administrativ i omfang. MCSE-certificeringen (Microsoft Certified Systems Engineer) er en af ​​flere it-certificeringer, som Microsoft tilbyder. Studietiden kan afkortes, hvis en kandidat har tidligere praktisk erfaring inden for området og bruger sig til fokuseret studie - gennemsnit er en måned pr. Spor. Hver online MCSE træningsbane efterfølges af en certificeringstest på udpegede testcentre.