Sådan bruger du din pc på en PDA

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til menuen 'Start' og derefter på 'Kontrolpanel'. Klik på 'System' og derefter 'Remote.' Aktivér 'Tillad forbindelser.'

2.

Gå til menuen 'Start' og derefter 'Kør' på computeren. Skriv 'CMD.' Når kommandoprompten åbnes, skal du skrive 'ipconfig.' Skriv ned adressen ved siden af ​​IP4.

3.

Gå til dine routerindstillinger. For de fleste routere skal du åbne en internetbrowser og skrive '192.168.1.1' for at få adgang til dine routerindstillinger. Gå til indstillingerne for portvideresendelse på routeren, og tilføj en ny post med IP-adressen, der blev fundet i Trin 1, og brug port 3389.

4.

Kør Remote Desktop fra din PDA. Brug din nonlocal IP-adresse. Du kan finde dit ved at gå til Hvad er min IP i referencerne.

PDA'er, der kører Windows Mobile, kan bruge Remote Desktop. Denne mulighed giver brugeren mulighed for at forbinde sin PDA til sin hjemmecomputer og styre den fra sin PDA. Dette er nyttigt for mange ting, såsom at hente filer fra hjemmecomputeren, fastsætte en computer fra en afstand eller kontrollere computeren, når de er ude af byen eller på kontoret.