Sådan deaktiveres en Motorola 2210 DSL Modem Firewall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv 'http://192.168.1.254' i URL-feltet øverst i browservinduet. Tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet for at åbne Motorola Connection Manager.

2.

Indtast den 10-cifrede adgangskode i feltet 'Adgangskode' og klik på 'Connect' -knappen. Adgangskoden findes på bunden af ​​dit Motorola-modem, ifølge Motorola 2210 brugervejledning. Klik på linket 'Avanceret' på venstre side af browservinduet, og klik på 'Forbindelseskonfiguration' i undermenuen.

3.

Klik på cirklen ved siden af ​​'Ja , brug offentlig IP-adresse 'og klik på knappen' Gem ændringer 'for at anvende de nye konfigurationsindstillinger.

4.

Klik på knappen' Genstart 'for at genstarte Motorola-modemet, og vent 30 sekunder for modemet at genstarte sig selv. Luk alle computere, der er tilsluttet modemet, og sluk dem for at anvende ændringerne.

Tilslutning til dit Motorola 2210 DSL modem kræver simpelthen at have netværksadgangskoden, mens deaktivering af firewall på modemet tillader andre enheder at få adgang til modemet. Betegnet som lokalnetværk (LAN), kan du deaktivere din private IP-adresse og i stedet konfigurere modemets indstillinger til offentlig deling. Når det er offentligt, vil din DSL-modemforbindelse være åben for enhver bruger i dit netværksområde og din computer kan være i fare for uautoriseret adgang.