Sådan får du hurtigere Torrent-hastigheder med 576 Kbps

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til din internetbrowser og indtast den adresse, der bringer dig til din router s indstillinger. Dette er normalt '192.68.1.1' eller '192.68.0.1.'

2.

Indtast brugernavn og adgangskode for at få administrator adgang til indstillingerne. Brugernavnet og adgangskoden er normalt under routeren. Som standard er brugernavnet 'admin' og adgangskoden er 'password'.

3.

Klik på 'NAT / QoS', og du vil blive bragt til siden 'Port Forwarding' Gå til 'Forbindelsesindstillinger' og kopier det portnummer, du bruger. Du kan også højreklikke på nummeret og klikke på 'Kopier'.

4.

p> Gå tilbage til siden 'Port Forwarding' i internetbrowseren og indtast torrent-applikationsnavnet i tekstboksen 'Application'. Højreklik på 'Port From' og klik på 'Indsæt' for at komme ind i porten nummer. Indtast din IP-adresse i tekstboksen 'IP-adresse'. Klik på 'Aktiver' og 'Gem' for den nye indstilling

Luk din torrent-applikation og genstart den for at de nye hurtigere hastigheder skal træde i kraft.

Tips og advarsler

  • Indtast 'ipconfig' i en kommandopromptboks for at se din IP-adresse.
  • Torrenten er den person-til-person-filoverførsel, der tager internettet med storm. Så mange mennesker bruger denne tjeneste, at virksomheder rent faktisk begynder at sende deres programmer som torrent downloads. Den store fordel ved torrents er, at du downloader en fil fra en stor gruppe, der allerede har downloadet den og ikke kun fra firmaet. Dette gør downloadhastigheder meget hurtigere. For at gøre hastigheden endnu hurtigere, kan du videresende den port, som din torrent-applikation bruger. Dette giver dig mulighed for at downloade filer med en hastighed på 576 Kbps eller hurtigere.