Sådan opretter du en router eller kabelmodem D-Link

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din D-Link-router og dit kabelmodem. Begge enheder har et tilsluttet strømkabel, og begge strømkabler skal indsættes i standardstikkontakter for at give strøm til deres respektive enheder.

2.

Slut et Ethernet-kabel til dit kabelmodem. Tilslut den anden ende til 'In' -indgangen på din D-Link-router. Denne indgang findes på bagsiden.

3.

Find et Ethernet-kabel for hver enhed, du vil oprette forbindelse til din router. Hvis du vil dele en internetforbindelse mellem tre computere, skal du f.eks. Have et Ethernet-kabel til hver computer.

4.

Slut et Ethernet-kabel til din første enhed Tilslut den anden ende til en af ​​'OUT' -indgangene på din D-Link-router. Gentag dette trin for hver enhed (D-Link routere understøtter op til fire separate enheder), du vil oprette forbindelse til din router.

5.

Tænd alle de enheder, du har tilsluttet din D-Link-router i trin 4. De bliver alle automatisk forbundet til din kabelmodems internetforbindelse.

Hvis du tilslutter en D-Link-router til dit kabelmodem, kan du dele en internetforbindelse blandt flere enheder i dit hjem. Windows 7-operativsystemet indeholder alle de nødvendige generiske drivere for at gøre denne forbindelse mulig automatisk. Dette betyder, at bortset fra fysisk at forbinde de to enheder sammen via Ethernet-kabler, behøver du ikke gøre noget andet for at få dit hjemmenetværk i gang.